Ekinözü Abdurrahim Karakoç İlkokulu

WEB https://ekinozuabdurrahimkarakoc.meb.k12.tr
Adres : Öztürk mahallesi Ekinözü/K.Maraş
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve hürriyetlerine saygılı,ahlaki değerlerine önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olmaları; Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olmaları; Milli ve manevi değerlere saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme, kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirmek.
MİSYON : Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlangıç: 08:30 Bitiş: 14:30